Kontakt

Bombinoobvestilo

OBVESTILO: Današnji koncert Glasbe sveta prestavljen na Mostovno

Objavljeno 1 avg 2024

Agencija RS za okolje je zaradi napovedanih krajevnih neurij, izdala oranžno opozorilo za celotno državo, zato smo se odločili, da koncert tuareškega vokalista in kitarista Bombino prestavimo z dvorišča Gradu Kromberk v KC Mostovna (Cesta IX. korpusa 99a, 5250 Solkan).

Urnik ostaja nespremenjen. Predzadnji koncert letošnjega festivala Glasbe sveta / Musiche dal mondo bo zazvenel ob 21. uri, vrata pa se odprejo ob 19. uri.

Veljajo že kupljene vstopnice, sicer pa so še naprej v spletni prodaji, na blagajni pa jih bo mogoče kupiti nocoj od 19. ure dalje.

Čezmejno festival bomo sklenili 3. avgusta z glasbenikom velikega svetovnega formata, virtuozom na harmoniki in tangovskem bandoneonu, inovativnim skladateljem ter varovancem prestižne založbe Deutsche Grammophon. Francoz Richard Galliano prihaja na Grad Kromberk s koncertom, ki temelji na glasbi ikoničnega ameriškega skladatelja Georgea Gershwina.

Tržnica Dobrote sveta bo nocoj žal zaprta. Upamo, da nam bo vreme v soboto naklonjeno, da bomo lahko ponovno uživali ne le ob glasbi, ampak od 19. ure tudi ob raznovrstnih izdelkih in pridelkih lokalnih ponudnikov iz Slovenije in Italije. Na tržnico v amfiteatru je vstop prost.

Bombino Obvestilo

Dostopnost