Kontakt

Img 5001a

Odpoved Muzejskih torkovih večerov

Objavljeno 10 mar 2020

Spoštovani obiskovalci muzeja,

tudi v Goriškem muzeju smo v želji po omejitvi koronavirusa in v skladu s priporočili pristojnih institucij sprejeli odločitev, da bodo torkovi večeri, ki so bili napovedani za 10., 17. in 24. marec na Gradu Kromberk, odpovedani. Seveda je naša želja, da bomo predavanje in predstavitev knjige lahko izpeljali enkrat v bližnji prihodnosti. O tem vas bomo pravočasno obvestili.

V želji, da omejimo širjenje koronavirusa, vas prosimo, da v primeru slabega počutja in bolezenskih znakov ne zahajate v naše muzejske zbirke.

Prav tako vas prosimo, da za morebitna vprašanja v zvezi z fotografskim in drugim gradivom z Oddelka za zgodovino najprej pokličete oz. pišete na elektronski naslove kustosov zgodovinarjev, ki so na voljo na naši spletni strani www.goriskimuzej.si/o-nas/kontakt.

V pomoč prebivalcem pri iskanju zanesljivih informacij v zvezi z novim koronavirusom je vzpostavljena vladna spletna stran www.gov.si/teme/koronavirus, brezplačna telefonska številka 080 1404 in spletna stran NIJZ www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov.
Za razumevanje se zahvaljujemo.

Goriški muzej

Dostopnost